Ik ben trots op mijn producten!

Hieronder vindt u een overzicht van de producten die ik gebruik. U kunt deze ook via mij bestellen. Zowel bij een bezoek aan mijn salon als via het contactformulier.

Alle producten zijn uitgebreid getest en goedgekeurd voor professioneel gebruik. 

Prijslijst

Basis behandeling

€ 28,50


Volledige voetbehandeling. Nagels knippen, mechanisch afwerken, eelt en evt. likdoorn behandelen en mechanisch afwerken. Afgesloten met voetencrème

luxe behandeling

€ 42,50


Basisbehandeling afgerond met een voet en onderbeen massage.

Voet en onderbeen massage

€ 28,00


Geeft een goede doorbloeding, eventuele blokkades kunnen opgeheven worden.

Beenharsen

€ 15,00


Wanneer je je benen laat harsen duurt het 4 tot 6 weken voordat de haartjes weer terugkomen. Bijkomend voordeel is dat je dan geen stoppeltjes voelt.

Ik ben trots op mijn producten!


Hieronder vindt u een overzicht van de producten die ik gebruik. U kunt deze ook via mij bestellen. Zowel bij een bezoek aan mijn salon als via het contactformulier. Producten zijn uitgebreid getest.

Producten Puur Vera


Inhoud 100 ml tube € 12,00. Inhoud 50 ml tube vanaf € 6,25

Puur Vera, herstel droge en vermoeide voeten

€ 8,10


De speciale formule stimuleert de warmtereceptoren in de huid waardoor het uren-lang zorgt voor heerlijk warm aanvoelende voeten. Winteraanbieding 100 ml nu €8,10 normale prijs €10,50 50 ml nu € 4,50

Puur Vera, hielcrème 100 ml

€ 12,00


Hielcrème met de actieve ingrediënten Allantoine en dimthicone dringen diep door in de lange van de huiden herstellen zo ernstig, diepe kloven in de hielen. De crème verzacht en hydrateert.

Puur Vera hielstick

€ 16,00


Geen gebarsten ruwe hielen meer. Super Ultra Aloë vocht inbrengende Gel ™ Natuurlijk genezende Tea Tree Oil Kalmerende Shea en Cacao Butters verfraaien en herstellen snel de huid.

Puur Vera Mentol 100 ml

€ 10,50


Geeft een fris en licht gevoel aan de voeten. Ook ideaal voor nare geurtjes. Bevat 60% Aloe Vera, bevat geen parabenen, veilig voor diabetici.

Puur Vera, Neutraal 100ml

€ 10,05


Deze verzorgende geurloze voetencrème is uitermate geschikt voor de behandeling van ruwe droge of pijnlijke voeten. Het draagt mede bij aan de behandeling tegen eelt.

Puur Vera, voetschimmelcrème 50ml

€ 9,25


De ideale formule tegen voetschimmel. Dezelfde fantastische combinatie als de Puur Vera Menthol maar dan met het actieve ingrediënt Tolnaftaat. Het werkt ook bij vele vormen van eczeem en ringworm.

PN Pronails tincture 50 ml

€ 16,85


De tincture bestrijdt schimmelnagels. Herstelt gespleten & ontkleurde nagels door schimmelinfectie Actieve ingrediënten: 1% Clotrimazole & Panthenol. De avocado olie herstelt de natuurlijke glans

Nail Polish Depend 02 speciaal voor Mycosenagels

€ 3,50


Nieuw speciaal ontwikkelt voor schimmelnagel.

Depend 02 Base coat 5ml

€ 3,50


Zorgt ervoor dat de kleur van de nagellak niet in de poreuze nagel kan dringen. Base coat heeft een gepatenteerde formule, daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met mycose producten.

Depend 02 Top coat

€ 3,50


Indien u afsluit met een topcoat dan zal de lak langer netjes en langer beschermd blijven. Depend 02 heeft een gepatenteerde formule daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met Mycose producten.

Nail polish

€ 3,50


Kleurcode 496 Nagellak voor Mycosenagels. Depend 02 heeft een gepatenteerde formule daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met Mycose producten.

Nail polish

€ 3,50


Kleurcode 512, nieuwe kleur groen Nagellak voor Mycosenagels. Depend 02 heeft een gepatenteerde formule daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met Mycose producten.

Nail polish

€ 3,50


Kleurcode 437, zacht roze. Depend 02 heeft een gepatenteerde formule daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met Mycose producten.

Nail polish

€ 3,50


Kleurcode 504, cyclaam roze met gliiter. Kleur kan iets afwijken van de foto. Depend 02 heeft een gepatenteerde formule daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met Mycose producten.

Nail polish

€ 3,50


kleurcode 506 Oranje, deze kleur is niet fel. Depend 02 heeft een gepatenteerde formule daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met Mycose producten.

Nail polish

€ 3,50


Kleurcode 040, diep rood. Depend 02 heeft een gepatenteerde formule daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met Mycose producten.

Nail polish

€ 3,50


kleurcode 500, donkerblauw met parelmoer. Depend 02 heeft een gepatenteerde formule daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met Mycose producten.

Nail polish

€ 3,50


leurcode 501, donkerpaars met gllitters. Depend 02 heeft een gepatenteerde formule daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met Mycose producten.

Dadi oil

€ 6,95


3,75 ml

strictly Pure Schimmelstopper

€ 7,60


Strictly Pure Schimmelstopper Tea Tree Flesje is voorzien van een kwastje voor een gemakkelijke dosering van de tinctuur. Gebruik: 2 maal daags aanbrengen rondom de nagel.Het achterwege laten van de tinctuur heeft verstrekkende gevolgen. Een schimmel dient om de 12 uur aangevallen te worden, anders wordt het gemakkelijk resistent tegen de tinctuur. Kinderen onder de 15 jaar en volwassen met een verlaagt immuun systeem, zwangere en vrouwen die borstvoeding geven mogen niet met tea tree behandeld worden, tea tree is een stof welke door de bloedbaan wordt opgenomen. Met dosering doorgaan tot twee weken nadat de schimmel/kalknagel is verdwenen. Schudden voor gebruik.